BSO&co

Sevenum

Bij BSO&co worden kinderen vanaf groep 5 opgevangen. Een bewuste keuze om zo ons activiteitenaanbod goed aan te kunnen passen aan de leeftijd van jullie kind. Onze locatie is ingericht met verschillende ruimtes waar kinderen hun eigen ding kunnen doen. Zo zijn er onder andere een knutselruimte en een chill ruimte. Wij vinden het belangrijk dat kinderen een eigen inbreng hebben in het programma dat wij bieden. Samen met de pedagogisch medewerkers wordt dan bekeken welke inbreng tot uitvoer wordt gebracht.

Jibbie

Op deze locatie bieden we een vernieuwend naschools aanbod aan, waarbij kinderen 's middags structureel meer bewegen. Kinderen kunnen zelf ontdekken welk sport of culturele activiteit bij hen past. Inschrijven is mogelijk via deze link.

IMG_1879.JPG

Vervroegde opvang (vanaf 7:00 uur) en verlengde opvang (tot 18:30 uur) is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Geef op het inschrijf-/mutatieformulier aan dat jullie hiervan gebruik willen maken. Wij nemen dan contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Opvang tijdens schooldagen
 • Tijdsblokken:
  • Ma t/m vr: 07:30 – 08:30 uur
 • De voorschoolse opvang wordt geboden op 't Zaerums Nest.
 • Opvang tijdens schooldagen
 • Tijdsblokken t.b.v. De Ezelsbrug (vanaf groep 5)
  • Ma, di, do, vr: 14:30 – 18:00 uur
 • Tijdsblokken t.b.v. OBS De Krullevaar (vanaf groep 5)
  • Ma, di, do, vr: 14:45 – 18:00 uur
 • Opvang tijdens schoolvrije dagen
 • Tijdsblokken:
  • Ma, di, wo, do, vr: 07:30 – 12:45 uur (ochtend)
  • Ma, di, wo, do, vr: 12:45 – 18:00 uur (middag)
  • Ma, di, wo, do, vr: 07:30 – 18:00 uur (hele dag)

Adres

Raadhuisplein 1
5975 BK Sevenum
06-19625583
bso.en.co@kinderopvanghetnest.nl 

Contactpersoon

Isa Koopmans
06-58719235
isa.koopmans@kinderopvanghetnest.nl

Registratie LRK

BSO: 177716125

Rondleiding aanvragen

Zijn jullie op zoek naar passende kinderopvang voor jullie kind? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende rondleiding aanvragen

Lees meer

  Tijden Uurtarief 2024
Voorschoolse / naschoolse opvang Einde schooltijd tot 18:00 uur € 8,73
Schoolvrije dagen i.c.m. voorschoolse / naschoolse opvang Aantal op te nemen uren zoals overeengekomen in het contract € 8,73
Incidentele schoolvrije dagen (indien je geen schoolvrije dagen pakket afneemt) € 10,93
Flexibele opvang (alleen voor bestaande contracten 2021) Minimale afname is gemiddeld 1 dagdeel (vso/nso) per week € 9,61
Incidentele opvang Per dagdeel € 8,73
Kort dagdeel tot 16:30 uur op woensdag en vrijdag voor bestaande contracten € 9,61

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik bij contact op het LRK-nummer van de locatie waarvan je het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK. Het LRK heeft een speciale website. Op deze website vind je de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst. Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.