Peuteropvang

Samen spelend leren

De peuteropvang is een plek waar kinderen van 2 of 3 jaar ontdekken hoe leuk het is om samen dingen te doen. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs om een mooie start te maken op de basisschool. Samen spelen en leren in een uitdagende omgeving! 

Stimuleren we ontwikkeling

Er is op de peuteropvang veel aandacht voor de ontwikkeling van jullie kind. We kijken naar wat jullie kind al kan en helpen hem om nieuwe vaardigheden aan te leren. Als kinderen zich veilig voelen, gaan ze op ontdekking uit. Door hen ruimte te geven en uit te dagen, ontwikkelen ze zich. Wij bieden het kind daarom een omgeving, spelmogelijkheden en activiteiten aan die tot de verbeelding spreken. Een omgeving die jullie kind nieuwsgierig maakt en waar hij wat kan beleven.

Hebben we oog voor ieder kind

Op alle locaties waar peuteropvang plaats vindt, zijn VVE geschoolde pedagogisch medewerkers werkzaam. Zij zijn opgeleid om kinderen optimaal te kunnen stimuleren om een goede start te kunnen maken op de basisschool. We werken thematisch volgens startblokken en kijken naar het kind.

Wil je meer weten over VVE?

Klik dan hier