Kinderopvang 't Nest
Ons nest

Kinderopvang 't Nest

Samen zijn we 't Nest

Een vogelnest is opgebouwd uit vele takjes. Een waar kunstwerk, als basis voor jong leven. Wij zijn zo'n nest. 
Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Waar we met vallen én opstaan zorgen dat iedereen uitvliegt. 

Dag in, dag uit. Vlieg jij ook mee?

Kernwaarden

We vinden elkaar in onze vijf kernwaarden.

1. Ieder kind mag er zijn
Je mag er zijn. Precies zoals je bent. Je bent meer dan welkom en hoort er vanaf het eerste moment helemaal bij. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt. Een tweede thuis, dat wel. Want thuis is bij jouw familie.

2. Vallen en opstaan
Wij dagen je uit. We stimuleren je om de wereld te ontdekken. Om grenzen op te zoeken en er ook eens overheen te gaan. We geven je het zelfvertrouwen om veilig te vallen én op te staan. Daar groei je van.

3. Samen sterk voor de kinderen
Samen sterk. Met wie we ook spreken: ouders en medewerkers, kinderopvang en onderwijs of pedagogisch medewerkers, ondersteuners en management... we kijken altijd sámen naar het kind. Ieder vanuit zijn eigen perspectief. Allemaal vanuit dezelfde passie; liefde voor de kinderen.

4. Werken vanuit hart én hoofd
Passie en plezier, dat is wat je van ons ziet. Hoe 'gewoon' dat op het eerste oog ook lijkt, er zit een bulk vakmanschap achter. We kijken voortdurend naar wat ieder kind nodig heeft en met welke kennis en kunde we die behoefte kunnen realiseren. Iedere dag weer!

5. Dichtbij en betrokken
Horst aan de Maas en Venray hebben voor ons weinig geheimen. Als organisatie voelen we ons er vanzelfsprekend onderdeel van. De medewerkers op onze locaties weten wat er in de buurt van hun locatie leeft en speelt. We zijn er bij en doen mee.