Kinderopvang 't Nest
Ons nest

Kinderopvang 't Nest

Samen zijn we 't Nest

Een vogelnest is opgebouwd uit vele takjes. Een waar kunstwerk, als basis voor jong leven. Wij zijn zo'n nest. 
Een plek waar 'samen' zorgt voor een stevige basis. Waar leven tot bloei komt. Waar we met vallen én opstaan zorgen dat iedereen uitvliegt. 

Dag in, dag uit. Vlieg jij ook mee?

Kernwaarden

We vinden elkaar in onze vier kernwaarden.

 1. Betrokken
 2. Verbindend
 3. Deskundig
 4. Nieuwsgierig

Dit vertaalt zich in verschillende beloften naar kinderen, ouders en collega's:

Samen staan we sterk!

 • Samen sterk. Met wie we ook spreken: ouders en medewerkers, kinderopvang en onderwijs of pedagogisch medewerkers, ondersteuners en management... we kijken altijd sámen naar het kind. Ieder vanuit zijn eigen perspectief. Allemaal vanuit dezelfde passie; liefde voor de kinderen.

Wij zien jouw kracht

 • Je mag er zijn. Precies zoals je bent. Wij zien jouw kracht en helpen je die verder te ontwikkelen. Zodat we die kracht nog beter kunnen inzetten. Voor een onvergetelijke dag voor de kinderen en een hecht team van collega’s. Iedere dag weer!

Wij zorgen voor een zachte landing

 • We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij je bij ons thuis voelt. Vanaf het eerste moment dat je binnen komt, tot het moment dat je uitvliegt. 

Wij bezorgen je een glimlach

 • Passie en plezier, dat is wat je van ons ziet. Hoe 'gewoon' dat op het eerste oog ook lijkt, er zit een bulk vakmanschap achter. We staan iedere dag klaar om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Want met jouw lach wordt alles leuker. 

Wij verbinden klein met groot

 • Wij brengen klein en groot letterlijk samen op onze locaties. Samen gaan we op reis en ontdekken we de wereld, eerst in het klein en langzaam wordt die wereld steeds groter.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou, jij ook naar ons?

 • Wij willen weten wie jij bent. Wie jouw kind is. Wie onze collega’s zijn. En weten wat er in gemeente Horst aan de Maas en gemeente Venray speelt. We zijn er bij en doen mee.

Samen zorgen we voor groei

 • Wij dagen je uit. We kijken voortdurend naar wat je nodig hebt en met welke kennis en kunde we die behoefte kunnen realiseren. We stimuleren je om de wereld te ontdekken. Om grenzen op te zoeken en er ook eens overheen te gaan. We geven je het zelfvertrouwen om veilig te vallen én op te staan. Daar groei je van.