Kinderopvang 't Nest
Gastouderbureau

Gastouderbureau

Horst

Wij bieden door tussenkomst van Gastouderbureau ’t Nest Pierewiet ook gastouderopvang in de gemeentes Horst aan de Maas en Venray en omringende dorpen aan. Zo hebben we onder andere gastouders in Horst, America, Sevenum, Lottum en Wellerlooi.

Wat doen wij als gastouderbureau?

We vinden het belangrijk dat de pedagogische kwaliteit van onze gastouders in orde is. Op die manier krijgt ieder kind de begeleiding en ondersteuning die het nodig heeft. Als gastouderbureau bezoeken we minimaal twee keer per jaar de opvanglocatie van de gastouder. We inventariseren dan de risico’s omtrent veiligheid en gezondheid en evalueren met de gastouder hoe de opvang verloopt. Ook evalueren we jaarlijks met jullie om te horen of de opvang naar wens verloopt.

Daarnaast bemiddelen we tussen jullie en de gastouder naar jullie wens en kunnen we ondersteunen bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Adres

Expeditiestraat 3
5961 PX Horst
077-3661955

Contactpersoon

Marja Kuijpers
06-58788279
marja.kuijpers@kinderopvanghetnest.nl

Registratie LRK

LRK-nummer: 805672333

Bureaukosten per maand – tarief 2024

  Dagopvang (0-4 jaar) BSO (4-13 jaar)
1 kind € 52,24 € 29,02
2 kinderen € 92,88 € 58,05
3 of meer kinderen € 116,10 € 87,07

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik bij contact op het LRK-nummer van de locatie waarvan je het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK. Het LRK heeft een speciale website. Op deze website vind je de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst. Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.

Documenten


Andere locaties in Horst

Kindcentrum de Doolgaard

Kindcentrum de Doolgaard

Horst

Meer informatie

't Horster Nest

't Horster Nest

Horst

Meer informatie

Kindcentrum de Weisterbeek

Kindcentrum de Weisterbeek

Horst

Meer informatie

Kindcentrum de Weisterbeek 7 plus

Kindcentrum de Weisterbeek 7 plus

Horst

Meer informatie