Vakantieopvang

Iedereen doet mee

In de vakantie wil jullie kind allemaal leuke dingen doen. Dingen waar jij soms geen tijd voor hebt, omdat jij gewoon aan het werk bent. Wij bieden ook in de schoolvakanties opvang aan met een gevarieerd activiteitenprogramma dat over meerdere dagen verdeeld wordt. Jullie kind kan dan samen met leeftijdsgenootjes met veel plezier spelen en genieten van zijn vakantie. 

Spelen is leren, leren is spelen

Onze activiteiten zijn er op gericht om spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en hen uit te dagen. Want spelend, kun je het beste leren. Actief spel vindt vooral buiten plaats en binnen is veel ruimte voor creativiteit. Voor ieder kind is er iets leuks te ontdekken in onze uitdagende speel-leeromgeving. 

Mediawijs

Tijdens de opvang besteden we ook aandacht aan alle nieuwe media die er zijn. We leren kinderen hoe ze met media om kunnen gaan en wat je ermee kunt. We gebruiken media om uitdagende activiteiten vorm te geven, zoals bijvoorbeeld een GPS speurtocht ontwikkeld door kinderen. Uiteraard streven we daarbij naar een goede balans tussen online en offline.

Warm welkom

De vakantieopvang is toegankelijk voor ieder kind. Je hoeft geen buitenschoolse opvang af te nemen om vakantieopvang te kunnen krijgen. Wij verwelkomen ieder kind en zorgen dat iedereen een mentor heeft. Een veilige haven waar jullie kind terecht kan met vragen, en waar jij ook terecht kunt om te vragen hoe het met jullie kind gaat op de opvang. 

Kortom, onze vakantieopvang is de plek waar kinderen plezier beleven, nieuwe ervaringen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkelen.