Soorten opvang
Soorten opvang

Soorten opvang

Kinderopvang 't Nest is een organisatie die kwaliteit en continuïteit biedt in de opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. We bieden dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, vakantieopvang en gastouderopvang. Dit doen we in ongeveer 30 verschillende kindcentra in de Gemeente Horst aan de Maas en de Gemeente Venray. We streven daarbij naar een grote verbondenheid met de buurt. Samen met ouders, scholen, lokale organisaties en ondernemers in de buurt creëren we voor kinderen een fijne plek om in op te groeien. In een samenleving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en individualisering steeds nadrukkelijker aanwezig is, willen wij er juist zijn voor kinderen. Voor meer informatie over de verschillende soorten kinderopvang, klik je op één van onderstaande pagina's.
 

Rondleiding aanvragen

Zijn jullie op zoek naar passende kinderopvang voor jullie kind? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende rondleiding aanvragen.

Lees meer

Dagopvang

Dagopvang

Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben daarbij oog voor jullie kind en geven ieder kind de ruimte om op zijn eigen tempo te groeien.

Lees meer

Peuteropvang

Peuteropvang

De peuteropvang is een plek waar kinderen van 2 en 3 jaar ontdekken hoe leuk het is om samen dingen te doen. Laat jullie kind spelenderwijs ontwikkelen en alvast kennis maken met toekomstige klasgenootjes.

Lees meer

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Zowel voor als na schooltijd staan wij voor jullie kind klaar. In een veilige en vertrouwde omgeving laten we kinderen iedere dag weer op ontdekking gaan. We gebruiken daarvoor een veelzijdig activiteitenprogramma.

Lees meer

Vakantieopvang

Vakantieopvang

In de vakantie wil jullie kind allemaal leuke dingen doen. Dingen waar jij soms geen tijd voor hebt, omdat jij gewoon aan het werk bent. Ook in schoolvakanties kan jullie kind naar onze locaties komen!

Lees meer

Gastouderopvang

Gastouderopvang

In een huiselijke sfeer worden kinderen opgevangen door een gastouder. Gastouderopvang is kleinschalige opvang, met altijd dezelfde gastouder die voor jullie kind zorgt. Een veilige basis!

Lees meer

Welkom

Welkom

Wij vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten tijdens de opvang. Bekijk daarvoor onze welkomstboekjes.

Lees meer