Header

Neem gerust contact met ons op

Aanmelden vakantieopvang

WIJZIGING AANMELDEN
VOOR OUDERS MET EEN 12 WEKEN VAKANTIEPAKKET

Indien u in 2019 gebruik maakte van het 12 weken vakantieopvang pakket dan waren uw kind(eren) gedurende de vakantieweken en/of studiedagen op de vast gereserveerde dagdelen welkom bij de opvanglocatie. U hoefde u uw kind(eren) niet aan te melden. Tot 31 december 2019 blijft dit ook zo.

Vanaf 1 januari 2020 gaat dit veranderen!
Zoals u heeft kunnen lezen in ons nieuwe dienstenaanbod maken wij vanaf 1 januari 2020 geen gebruik meer van de weken pakketten en stappen we af van vast gereserveerde dagdelen tijdens vakanties.

U huidige 12 wekenpakket is omgezet in een urenbundel die tijdens vakanties en/of schoolvrije dagen ingezet kan worden. Om toch gegarandeerd te zijn van een opvangplek tijdens vakanties en schoolvrije dagen is het noodzakelijk dat u uw kind(eren) uiterlijk 6 weken voor aanvang van de vakantie aanmeldt via het ouderportaal (3 weken voor studiedagen).

Omdat deze wijziging per 1 januari a.s. ingaat, en 2 – 3 januari 2020 nog in de kerstvakantie vallen, verzoeken wij u om de aanvraag voor deze 2 dagen via het ouderportaal te doen. Deze werkwijze geldt in de toekomst ook voor alle andere schoolvakanties en/of studiedagen.

Werkwijze:

  • Aanvragen van vakantieopvang via het ouderportaal
  • Kies voor “dag aanvragen” en vul de gewenste datum in
  • Selecteer de vakantie opvanggroep
  • Selecteer de gewenste opvangtijden
  • Kies vervolgens bij betaling voor “De aanvraag met tegoed voldoen”

Heeft u vragen over deze nieuwe werkwijze dan kunt u contact opnemen met de senior pedagogisch medewerker van uw locatie.


Website door Forwart sitemap