Kinderopvang 't Nest
Kinderopvang 't Nest steunt actie "Glaze Hoes"

Kinderopvang 't Nest steunt actie "Glaze Hoes"

Landelijk organiseert 3FM ieder jaar in de week voor Kerstmis het evenement ‘ ’t Glazen Huis’. Drie DJ’s sluiten zich hier op en zamelen geld in voor een goed doel. Al die tijd gebruiken zij geen vast voedsel en ze maken 24 uur per dag radio. Dit heeft navolging gekregen in vele andere steden en dorpen in Nederland.

Zo is er in Horst aan de Maas ook al een aantal jaren op rij ook een ‘Glaze Hoês’. Voorafgaand hieraan kunnen de inwoners van onze gemeente stemmen welk goed doel wordt gesteund.

Dit jaar is er met overgrote meerderheid gekozen voor ‘Vrienden van Hospice Horst aan de Maas’. Deze stichting zamelt geld in zodat het mogelijk wordt in Horst aan de Maas een hospice te faciliteren. Een hospice is een speciale plek waar mensen in de laatste fase van hun leven naar toe kunnen, als sterven in de thuissituatie niet (meer) mogelijk is. In het hospice is 24 uur per dag een speciaal voor de terminale zorg opgeleide verpleegkundige aanwezig. Ter ondersteuning zijn er geschoolde vrijwilligers. Indien gewenst kan een partner of naaste in het hospice logeren en zo dicht bij de terminaal zieke zijn.

Met het geld dat tijdens deze actie wordt ingezameld, worden voorzieningen getroffen die het comfort en welzijn kunnen verhogen voor de gasten, vrijwilligers, familieleden en/of medewerkers.

Kinderopvang 't Nestwil dit initiatief graag steunen. Daarom gaan wij, samen met de kinderen, geld in zamelen voor dit mooie doel.

Na 8 december zal in alle locaties van Kinderopvang 't Nest een kerstboom worden opgezet. De lege boom zal worden gevuld met lichtjes en versieringen die de kinderen gaan maken.De versieringenkunt u als ouders ‘kopen’. U kunt daarnaast ook een bijdrage doneren in een herkenbare doos, die bij de boom zal worden gezet. Uiteraard zijn ook andere familieleden, opa’s en oma’s van harte welkom om een bijdrage te doen.

Wij hopen op een mooie, gezamenlijke bijdrage. Deze zal overhandigd gaan worden bij ’t Glaze Hoês, samen met (een afvaardiging van de) kinderen. Klik hier indienu de actuele standvan hoeveel er al gedoneerd wilt bekijken.