Header

Neem gerust contact met ons op

Nieuws

Ellen Nelissen nieuwe Directeur/Bestuurder van Kinderopvang 't Nest

4 mei 2020

Ellen Nelissen

In deze bijzondere periode kunnen wij het mooie bericht brengen dat Ellen Nelissen vanaf 2 juni aanstaande de functie van Directeur / Bestuurder van Kinderopvang ’t Nest zal bekleden. Zij volgt daarin Gerryan Huijs op.

Brede ervaring in de ontwikkeling van het jonge kind

Ellen heeft in haar carrière ruime ervaring opgedaan met onze doelgroep: jonge kinderen. Zo heeft ze verschillende functies vervuld in de kinderopvang, in de jeugdzorg en in het onderwijs. Ze gaat haar rol vol enthousiasme vervullen en zoals ze zelf aangeeft: “Ik houd ervan om mee te bouwen aan de samenwerking tussen opvang, onderwijs en welzijn met als doel om kwalitatief goede opvang te verzorgen. Daarbij vind ik het belangrijk dat kinderen en hun ontwikkeling centraal staan.”

Vertrouwen in de toekomst

Kinderopvang ’t Nest is blij met de komst van Ellen Nelissen. Stan Timmermans, voorzitter van de Raad van Toezicht , geeft aan: “Wij zijn verheugd dat we Ellen kunnen voorstellen als onze nieuwe Directeur/Bestuurder. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in Ellen de juiste persoon gevonden hebben om met het oog op het belang van het kind, onze kinderopvang en het onderwijs nog beter op elkaar te laten aansluiten”. Wij kijken daarom uit naar een constructieve samenwerking met onze partners.

Over Kinderopvang ’t Nest

Kinderopvang ’t Nest is een kinderopvangorganisatie in de Gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Met ruim 250 medewerkers staan wij iedere dag klaar voor ruim 2400 kinderen. We werken in een vertrouwde, kleinschalige en lokale omgeving waar kinderen, op basis van een goed doordacht pedagogisch concept, alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.  

 

Terug naar het nieuwsoverzicht


Website door Forwart sitemap