Kindcentrum de Paddestoel

Griendtsveen

De Paddestoel is een kleinschalige opvang waar het peuterprogramma aangeboden wordt. Iedere maandag- en woensdagochtend bieden we een leuk en leerzaam programma voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Doordat de opvang bij school plaats vindt, maken de kinderen al op jonge leeftijd kennis met de school en de leerkrachten. Hierdoor kunnen kinderen al wennen en wordt de overstap naar school goed begeleid. Mogen we jullie kind ook verwelkomen?

  • 40 weken peuteropvang
  • Tijdsblokken:
    • Ma, wo: 08:30 – 12:30 uur
  • Minimaal twee dagdelen per week

Adres

Helenaveenseweg 52
5766 PB Griendtsveen
06-47321803
paddestoel@kinderopvanghetnest.nl

Contactpersoon

Janine Jacobs
06 - 45341126
janine.jacobs@kinderopvanghetnest.nl

Registratie LRK

KDV/PSZ: 182970309

Rondleiding aanvragen

Zijn jullie op zoek naar passende kinderopvang voor jullie kind? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende rondleiding aanvragen

Lees meer

  Tijden Uurtarief 2024
Peuteropvang 4 uur per dagdeel € 10,16
Peuteropvang gemeente Horst (gemeentetarief)* 4 uur per dagdeel € 0,41
Peuteropvang gemeente Venray* 4 uur per dagdeel Inkomensafhankelijk, volgens VNG adviestabel

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik bij contact op het LRK-nummer van de locatie waarvan je het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK. Het LRK heeft een speciale website. Op deze website vind je de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst. Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.