't Nest

Grubbenvorst

Welkom bij ’t Nest, een prachtige locatie waar dagopvang geboden wordt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen van 0 tot 2 jaar vangen we op in een baby-dreumesgroep, waar we ook gebruik maken van buitenbedjes. Vanaf 2 jaar gaan ze naar de peutergroepen. Zo spelen en leren ze de eerste jaren van hun leven samen met leeftijdsgenootjes.

Ga mee op ontdekking in onze grote ontdekkingstuin! Iedere groep op onze locatie heeft een eigen ingang naar de tuin en daardoor kunnen kinderen van alles ontdekken, veel klimmen en heerlijk buiten spelen. En kunnen we niet buiten spelen? Dan maken we gebruik van de centrale hal waar veel bewegingsspellen en activiteiten mogelijk zijn.

Nest---Grubbenvorst-binnen.jpg

We brengen iedere maand een bezoek aan verzorgingstehuis La Providence. De kinderen ondernemen dan kleine activiteiten met de bewoners. Jong en oud brengen we samen en iedereen geniet volop! Zien we jullie kind ook?

Vervroegde opvang (vanaf 7:00 uur) en verlengde opvang (tot 18:30 uur) is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Geef op het inschrijf-/mutatieformulier aan dat jullie hiervan gebruik willen maken. Wij nemen dan contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken.

  • 52 weken dagopvang jaarabonnement of 40 weken dagopvang schoolabonnement
  • Tijdsblokken:
    • Ma t/m vr: 07:30 – 12:45 uur (ochtend)
    • Ma t/m vr: 12:45 – 18:00 uur (middag)
    • Ma t/m vr: 07:30 – 18:00 uur (hele dag)
  • Minimaal twee dagdelen per week

Adres

Ursulinenweide 7
5971 ED Grubbenvorst
077-3662945
nest@kinderopvanghetnest.nl

Contactpersoon

Nikie van Liempd
06-82795399
nikie.vanliempd@kinderopvanghetnest.nl

Registratie LRK

KDV: 215551576

Rondleiding aanvragen

Zijn jullie op zoek naar passende kinderopvang voor jullie kind? Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende rondleiding aanvragen

Lees meer

  Tijden Uurtarief 2024
Reguliere dagopvang Vaste dag / dagdeel in de week
Jaarabonnement (52 weken) 7:30 – 18:00 uur
(7:30 – 12:45 uur / 12:45 – 18:00 uur)
€ 10,16
Schoolabonnement (40 weken) 7.30 – 18.00 uur
(7:30 – 12:45 uur / 12:45 – 18:00 uur)
€ 10,16
Flexibele opvang (alleen voor bestaande contracten 2021) Minimale afname is gemiddeld 2 dagdelen per week € 11,18
Incidentele opvang Per halve dag of een hele dag € 10,16

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik bij contact op het LRK-nummer van de locatie waarvan je het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK. Het LRK heeft een speciale website. Op deze website vind je de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst. Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.