header1

Neem gerust contact met ons op

Gastouderopvang (0 - 13 jaar)

Binnen Kinderopvang 't Nest bieden we ook gastouderopvang aan door tussenkomst van gastouderbureau 't Nest Pierewiet. Hierdoor kunnen we opvang op maat bieden en zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld gastouderopvang en peuterprogramma te combineren. 

Wat is gastouderopvang?

Koe & kidsGastouderopvang is flexibele en kleinschalige opvang (max. 5/6 kinderen) voor kinderen van nul jaar tót het moment dat ze de basisschool verlaten. Je kind wordt opgevangen in het huis van de gastouder of in jouw eigen huis. Dit kan overdag, 's nachts en in het weekend zijn, afhankelijk van de afspraken die worden gemaakt. De opvang komt tot stand door bemiddeling van ons gastouderbureau 't Nest Pierewiet. De bemiddelingsmedewerkers die hier werkzaam zijn, hebben contacten met diverse gastouders in Noord-Limburg.

Vertrouwde omgeving

GastouderopvangKinderen ontdekken spelenderwijs hoe de wereld in elkaar zit. Onze gastouders begeleiden ze in deze spannende zoektocht. Zij zorgen voor de zorg en opvoeding en daarnaast voor gezelligheid, vertrouwen en voor afwisseling in activiteiten zoals voorlezen, liedjes zingen en knutselen, maar ook lekker samen naar buiten. Door het gevarieerde aanbod van zowel binnen- als buitenactiviteiten wordt de ontwikkeling van een kind op het gebied van creativiteit, motoriek en spel- en taalontwikkeling bevorderd. Dit alles in een vertrouwde omgeving met een klein groepje kinderen.

 

 

Hoeveel kost gastouderopvang?

De gastouders die opvang bieden op een erkende opvanglocatie hanteren niet allemaal dezelfde tarieven. Gastouders stellen zelf hun eigen uurtarief vast. Gemiddeld kun je uitgaan van een tarief tussen de €5,00 tot €6,00 per kind per uur. 

Naast het uurtarief van de gastouder betaal je gastouderbureau 't Nest Pierewiet maandelijks een vergoeding voor bemiddeling en begeleiding, dit zijn de bureaukosten. We hanteren een vast tarief voor de bureaukosten (die het hele jaar doorlopen) en zijn er geen inschrijfkosten. Zowel het uurtarief van de gastouder als de bureaukosten komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Bureaukosten (per maand)    
  Tarief 2020 Tarief 2020
  Dagopvang (0-4 jaar) BSO (4-13 jaar)
1 kind € 45 € 25
2 kinderen € 80 € 50
3 kinderen of meer € 100 € 75
     

Meer informatie

Meer weten over de gastouderlocaties van 't Nest Pierewiet? Laat je informeren over de mogelijkheden.

 

 


Website door Forwart sitemap