Header

Neem gerust contact met ons op

Nieuws

Opnames omroep Reindonk bij kinderopvang ’t Nest!

21 maart 2016

Vrijdag 18 maart vond alweer de derde filmdag vanuit omroep Reindonk plaats. Ditmaal op onze locatie de Twister in Horst.

Omroep Reindonk heeft ons voor de derde keer gevraagd om opnames te maken van kinderen in de voorschoolse leeftijd. De eerste keer hebben deze opnames plaatsgevonden op locatie ’t Nest in Grubbenvorst en op locatie ’t Zwingelke in Melderslo.

De opnames worden gebruikt voor het programma ‘Kidstijd’, wat elke werkdag uitgezonden wordt om 16.00 uur. Omdat we zulke enthousiaste reacties hebben gekregen, hebben we aangegeven dat we hier graag nog een keer aan wilden meewerken.

Reindonk 1Reindonk 2
 
De filmdag in locatie de Twister in Horst is wederom super verlopen. Allereerst werden er in de ochtend een aantal filmpjes gemaakt van activiteiten verzorgt door een aantal medewerkers, waar telkens een groepje kinderen aan deelnam. Naast kinderen van locatie de Twister in Horst, was er ook een medewerker met kinderen vanuit locatie de Doolgaard in Horst aanwezig. Daarna heeft de cameraploeg ook opnames gemaakt van kinderen tijdens hun vrije spel. Het zijn wederom hartstikke leuke filmpjes geworden!
 Reindonk 3Reindonk 4
Alle filmpjes die tot nu toe zijn gemaakt zullen roulerend in beeld komen:

Iedere werkdag om 16.00uur bij het programma Kidstijd op Omroep Reindonk.

Terug naar het nieuwsoverzicht


Website door Forwart sitemap