Kinderopvang 't Nest
Lezing Hanneke poot over sensomotorische ontwikkeling

Lezing Hanneke poot over sensomotorische ontwikkeling

Het Gezinscoach Venray team organiseert een avond voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar over hoe je kan leren door te ervaren en te bewegen.

Kinderfysiotherapeute, psychomotorisch remedial teacher en docente Hanneke Poot zal ons meenemen in een interactieve presentatie over de sensomotorische ontwikkeling.

Bewegen staat aan de basis van alles wat een kind gaat leren: vanaf heel klein tot volwassen leeftijd doe je ervaring op over jezelf en alles om je heen. Deze avond gaat over de fasen in de sensomotorische ontwikkeling en het belang voor de verdere ontwikkeling.

Hanneke Poot geeft tips hoe je als ouder invloed hebt op de manier waarop je kinderen zich ontwikkelen. Zo leren we bewust kijken naar het bewegen van zuigelingen, peuters en oudere kinderen en krijgen we ideeën over spelletjes en activiteiten die de kinderen kunnen steunen in hun ontwikkeling.

Jullie zullen zien dat leuk en nuttig heel goed samen gaan!

Voor wie: alle ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Wat: lezing Hanneke Poot over sensomotorische ontwikkeling.
Waar: MFC Leunen, Albionstraat 26, Leunen.
Wanneer: donderdag 3 oktober om 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Kom je ook?

Informatie en aanmelden

Entree is gratis. Aanmelden kan tot 23 september, via www.synthese.nl onder het kopje aanbod en inschrijving.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nancy Jansen 088 4653575.

Er is plaats voor maximaal 150 mensen, dus geef je snel op! Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst. Graag individueel opgeven.