Kinderopvang 't Nest
Kinderopvang ’t Nest en Dynamiek versterken samenwerking

Kinderopvang ’t Nest en Dynamiek versterken samenwerking

Kinderopvang ’t Nest verhuist haar kantoor in de herfstvakantie naar Horst. Het staf- en servicebureau neemt daar haar intrek in het kantoorgebouw waar ook Dynamiek Scholengroep gevestigd is. 

Intensivering samenwerking

Dynamiek Scholengroep en Kinderopvang ’t Nest werken al enkele jaren samen om samen een stabiele basis voor kinderen en hun ouders te bieden. “We nemen in Horst onze intrek in het pand waar ook het stafbureau van Dynamiek gevestigd is. De verhuizing zorgt er daardoor voor dat lijntjes korter worden en we elkaar nog makkelijker kunnen aanvullen, ondersteunen en inspireren,” aldus Ellen Nelissen, Directeur/Bestuurder Kinderopvang ’t Nest. Dorien Sommers, Bestuurder Dynamiek Scholengroep, vult aan: “We zetten samen in op één sterke, doorlopende pedagogische en educatieve leerlijn. Door vanuit hetzelfde kantoor te werken, kunnen we nog beter deze gezamenlijke visie uitdragen.”

Verhuizing staf- en servicebureau Kinderopvang ‘t Nest

De afgelopen jaren is het staf- en servicebureau van ’t Nest steeds verder gegroeid. De huidige kantoorruimte in Grubbenvorst is daardoor te klein geworden. Door de verhuizing zijn er voldoende werkplekken voor al het personeel.

Op vrijdag 28 oktober verhuizen het service- en stafbureau van Kinderopvang ’t Nest naar Horst. Ruim 20 collega’s werken vanaf dan vanuit de nieuwe locatie. De centrale ligging van het nieuwe kantoor zorgt er voor dat het kantoor beter bereikbaar is voor gasten. De nieuwe adresgegevens zijn: Expeditiestraat 3, 5961 PX Horst. Kinderopvang ’t Nest neemt zijn intrek op de eerste verdieping van het pand. Dynamiek blijft vanuit de kantoren op de begane grond werken.