Kinderopvang 't Nest
Inzamelingsactie Lombok

Inzamelingsactie Lombok

Beste kinderen, ouders en medewerkers,

Een aantal weken geleden zijn we binnen ’t Nest een inzamelingsactie gestart voor het Indonesische eiland Lombok, wat zwaar getroffen is door aardbevingen. Op alle locaties heeft ’t Nest samen met de kinderen verschillende activiteiten georganiseerd; grote flesseninzamelingen, cupcakes bakken, en het verkopen van zelfgemaakte kunstwerken, appelmoes en jam. Daarnaast stonden er op alle locaties donatiebussen, zodat iedereen op z’n eigen manier een steentje bij heeft kunnen dragen.

Inmiddels is de actie afgerond en is er een heel mooi bedrag van € 1.000,= ingezameld! Dit bedrag zal gedoneerd worden aan de Anak Bangsa Foundation in Lombok. Loes van der Sterren, clustermanager van ’t Nest heeft bij deze non-profit organisatie een aantal maanden stagegelopen en is nauw betrokken bij de stichting. Door diverse projecten en het aanbieden van naschoolse opvang en goed (middelbaar) onderwijs, kan er worden voorkomen dat de allerarmste kinderen op straat komen te staan en vroegtijdig school verlaten. Met de donatie van ’t Nest zal de Anak Bangsa Foundation de getroffen families kunnen voorzien van basisbehoeften; dekens, pampers, melk, zeep, drinkwater en rijst. Tevens zal de donatie ook gebruikt worden voor de renovatie van het gebouw. Dit is door de aardbevingen dermate beschadigd en onveilig geworden, dat het opnieuw gebouwd zal moeten worden.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor de inzet en bijdragen. Als maatschappelijk betrokken organisatie vinden wij het geweldig dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor de getroffen kinderen en families in Indonesië, Lombok.

Namens,

Team Kinderopvang ’t Nest
Gerryan Huijs (directeur/bestuurder) en Loes van der Sterren (clustermanager ’t Nest)

voor kinderen - door kinderen