Kinderopvang 't Nest
Feest Kinderopvang 't Nest - Horst

Feest Kinderopvang 't Nest - Horst

Op woensdag 3 juni vierden onze peuter-, dagopvang- en BSO-locaties in Horst-centrum het 25 jarig bestaan van kinderopvang ‘t Nest! Reden om samen met kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een feestje te vieren!

Op de locaties was van alles te beleven. Met een huifkar met 2 prachtige paarden ervoor (van ‘ Huifkartochten ’t Vöske’) konden de kinderen alle locaties rond gaan.

 

Bij BSO de Weisterbeek stond een grote stormbaan waarop de kinderen naar hartenlust konden rennen en springen, dat was echt gaaf. En bij een feestje hoort natuurlijk ook iets lekkers, bij BSO ‘de Weis’ konden de kinderen wafels versieren. Papa’s, mama’s opa’s, oma’s werden op alle locaties verwend met soesjes en tompoesjes.

 

Bij locatie de Doolgaard was ook van alles te beleven. Eierkoeken versieren, feestkronen knutselen, en de allerkleinsten amuseerden zich in de baby-feesthoek.

 

 

Ook kwam tante Thee (van Tante Thee theater) langs. Samen met de kinderen vierden ze feest voor pop Tessa die jarig was.

 

De glitter- en airbrushtattoos die je bij locatie de Twister kon laten zetten, waren echt super cool! De kinderen genoten ook van het springkussen en de oudhollandse spelletjes.

 

Het was al met al een hele leuke middag!!!