Kindcentrum de Weisterbeek

Horst

Wat leuk dat je komt kijken. Kinderen van 4 tot 13 jaar worden bij ons opgevangen in school. Er zijn twee aparte locaties: één voor het jonge BSO kind (4 – 6 jaar) en één voor het oude BSO kind (7+). Door deze splitsing kunnen we beide groepen uitdagende activiteiten aanbieden die passen bij de leeftijd van het kind. We maken daarbij regelmatig gebruik van de grote buitenruimte voor actief spel of juist een ontdekkingstocht. Gaat jullie kind mee op ontdekking?

Vervroegde opvang (vanaf 7:00 uur) en verlengde opvang (tot 18:30 uur) is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Geef op het inschrijf-/mutatieformulier aan dat jullie hiervan gebruik willen maken. Wij nemen dan contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Opvang tijdens schooldagen
 • Tijdsblokken:
  • Ma t/m vr: 07:30 – 08:30 uur
 • Opvang tijdens schooldagen
 • Tijdsblokken:
  • Ma, di, do, vr: 14:30 – 18:00 uur
  • Wo: 12:30 – 18:00 uur
 • Opvang tijdens schoolvrije dagen
 • Tijdsblokken:
  • Ma t/m vr: 07:30 – 12:45 uur (ochtend)
  • Ma t/m vr: 12:45 – 18:00 uur (middag)
  • Ma t/m vr: 07:30 – 18:00 uur (hele dag)

Adres

Schoolstraat 8
5961 EH Horst
06-19980274
weisterbeek@kinderopvanghetnest.nl

Contactpersoon

Brenda Coppers
06-33889268
brenda.coppers@kinderopvanghetnest.nl

Registratie LRK

BSO: 194960560

  Tijden Uurtarief 2023
Voorschoolse / naschoolse opvang Einde schooltijd tot 18:00 uur € 8,06
Schoolvrije dagen i.c.m. voorschoolse / naschoolse opvang Aantal op te nemen uren zoals overeengekomen in het contract € 8,06
Incidentele schoolvrije dagen (indien je geen schoolvrije dagen pakket afneemt) € 10,09
Flexibele opvang (alleen voor bestaande contracten 2021) Minimale afname is gemiddeld 1 dagdeel (vso/nso) per week € 8,87
Incidentele opvang Per dagdeel € 8,06
Kort dagdeel tot 16:30 uur op woensdag en vrijdag voor bestaande contracten € 8,87

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik bij contact op het LRK-nummer van de locatie waarvan je het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK. Het LRK heeft een speciale website. Op deze website vind je de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst. Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.

Documenten


Andere locaties in Horst

Kindcentrum de Doolgaard

Kindcentrum de Doolgaard

Horst

Meer informatie

't Horster Nest

't Horster Nest

Horst

Meer informatie

Kindcentrum de Weisterbeek 7 plus

Kindcentrum de Weisterbeek 7 plus

Horst

Meer informatie

Gastouderbureau

Gastouderbureau

Horst

Meer informatie

't Horster Nest - BS De Twister

't Horster Nest - BS De Twister

Horst

Meer informatie

't Horster Nest- BS Onder de Wieken

't Horster Nest- BS Onder de Wieken

Horst

Meer informatie