Header

Neem gerust contact met ons op

Peuterprogramma (2-4 jaar)

Peuterprogramma (2-4 jaar)

 

Tijdens de 40 schoolweken wordt er ook opvang geboden binnen het peuterprogramma. Wilt u opvang afnemen binnen het peuterprogramma, dan heeft het vanuit pedagogisch oogpunt onze voorkeur dat u minimaal 2 dagdelen (ochtend en/of middag) afneemt. Wilt u weten wanneer en op welke tijden er bij u in de buurt het peuterprogramma geopend is, neem dan contact met ons op, of kijk op onze website.

Peuterprogramma
 

Tijden

Uurtarief 2020

Peuterprogramma

4 uur per dagdeel

€ 8,17

Peuterprogramma Gemeente Horst (gemeentetarief)*

4 uur per dagdeel

€ 0,33

Peuterprogramma Gemeente Venray ** 4 uur per dagdeel Inkomensafhankelijk, volgens VNG adviestabel


Het tarief van ’t Nest is inclusief luiers (A-merk), fruit, drinken en tussendoortjes. Indien er sprake is van aangepaste voeding of indien andere luiers gewenst zijn, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen. Er vindt dan geen verrekening plaats.

*Alleen van toepassing indien u geen gebruik kunt maken van de Wet kinderopvang. Indien u peuteropvang afneemt tegen gemeentetarief bestaat de mogelijkheid om een 3e en 4e dagdeel af te nemen tegen hetzelfde gesubsidieerde gemeentetarief als de eerste twee dagdelen.

**Alleen van toepassing indien u geen gebruik kunt maken van de Wet Kinderopvang. In de gemeente Venray zijn het 3e en 4e dagdeel gratis.


Website door Forwart sitemap