Header

Neem gerust contact met ons op

Ouderportaal en App

Ouderportaal en App

Voor ouders die hun kind(eren) naar een van de locaties van Kinderopvang 't Nest brengen is er een digitaal ouderportaal. Via het ouderportaal kunnen ouders bijvoorbeeld foto’s bekijken die in de groep van hun kind gemaakt zijn. Ze kunnen nieuwsbrieven en berichten bekijken en zélf ook berichten sturen naar de groep.

Daarnaast is het heel eenvoudig om ruilingen en incidentele opvang aan te vragen via het ouderportaal en heeft u een actueel inzicht in eventuele flex- en vakantietegoeden.

De informatie is beschikbaar op elk moment van de dag. Overzichtelijk en digitaal toegankelijk via smartphone, tablet of computer.

Wilt u het portaal benaderen via uw smartphone of tablet?
·         Download dan hier voor de Ios-app (Apple Store)
·         Download dan hier voor de Android-app (Google Play Store)

Uitleg gebruik ouderportaal

Ouders waarvan de kinderen al naar een van de locaties van Kinderopvang 't Nest komen kunnen inloggen met hun debiteurnummer en wachtwoord.

4 weken vóór aanvang van een nieuwe plaatsing ontvangen ouders een e-mail met daarin een link en je gebruikersnaam (debiteurnummer). Je gaat vervolgens met een webbrowser (bij voorkeur Google Chrome, Safari of Firefox) naar: https://hetnest.ouderportaal.nl en drukt op de button "wachtwoord vergeten" of "voor de eerste keer inloggen". Daarna vul je je gebruikersnaam (debiteurnummer) in en een nieuw persoonlijk wachtwoord. Na bevestiging van het wachtwoord kun je inloggen op ons ouderportaal.

Wanneer je e-mailadres nog niet bij ons bekend is, kunt je dit aan ons doorgeven via een mail naar info@kinderopvanghetnest.nl , graag onder vermelding van je debiteurnummer (dit staat vermeld op de maandelijkse factuur).

Als je ingelogd bent op het ouderportaal kun je een aantal keuzes maken. De gebruiksmogelijkheden worden steeds uitgebreider. Op dit moment kun je:

·         Bekijken van het laatste nieuws
·         Bekijken van nieuwsbrieven
·         Bekijken van berichten van de groep waarin je kind geplaatst is
·         Bekijken welke pedagogisch medewerkers werkzaam zijn op de groep van je kind
·         Bekijk van foto’s
·         Berichten aan de groep maken en versturen
·         Bekijken van de plaatsingsgegevens
·         Bekijken van de opvangkalender
·         Aanvragen extra dag(en)
·         Aanvragen ruildag
·         Doorgeven afwezigheid
·         Bekijken flex- en/of vakantietegoeden

Downloads

 

Spelregels ouderportaal

Om het gebruik van het ouderportaal voor iedereen plezierig te houden, hebben we een aantal spelregels opgesteld en wij verzoeken alle ouders om zich aan deze spelregels te houden:

  • De mogelijkheid berichten naar de groep te sturen met het ouderportaal is bedoeld voor het uitwisselen van berichten met een “lage” prioriteit, bijvoorbeeld als je bent vergeten iets kleins te melden bij de overdracht of als je een andere, niet dringende, vraag of opmerking hebt. De medewerkers op de groep zullen regelmatig de berichten op het ouderportaal bekijken, maar doen dit zeker niet de hele dag door. Het kan dus een paar uurtjes duren voordat je een reactie krijgt, hou daar a.u.b. rekening mee.
     
  • De berichten die je via het ouderportaal uitwisselt gaan rechtstreeks naar de groep. Je vragen met betrekking tot facturatie, planning enz. kun je via de oude vertrouwde weg doen, door een mail te sturen naar info@kinderopvanghetnest.nl of telefonisch contact op te nemen 077 – 366 19 55.
     
  • De foto’s die je op het ouderportaal ziet, kun je ook downloaden voor eigen gebruik. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat je foto’s met daarop groepsgenootjes van je kind gebruikt op social media zoals Twitter en Facebook.

 


Website door Forwart sitemap