Header

Neem gerust contact met ons op

Gastouderopvang (0-13 jaar) 

Gastouderopvang
 

Gastouderopvang is flexibele en kleinschalige opvang (maximaal 5/6 kinderen) voor kinderen van 0 jaar tot het moment dat ze de basisschool verlaten. Uw kind wordt opgevangen in het huis van de gastouder of in uw eigen huis. Dit kan overdag, 's nachts en in het weekend zijn, afhankelijk van de afspraken die worden gemaakt. De opvang komt tot stand door bemiddeling van ons gastouderbureau Pierewiet. De bemiddelingsmedewerkers die hier werkzaam zijn, hebben contacten met diverse gastouders in Noord-Limburg.

Gastouderopvang
 

Tijden

Uurtarief 2020

Reguliere opvang

Dagdelen in overleg, zowel overdag, 's nachts als in het weekend.

tussen €5,- en €7,- per kind

Een gastouder die opvang biedt op een erkende opvanglocatie hanteren niet allemaal dezelfde tarieven. De gastouder heeft zelf haar eigen uurtarief vastgesteld. 

Naast het uurtarief van de gastouder betaalt u gastouderbureau Pierewiet maandelijks een vergoeding voor bemiddeling en begeleiding, zogenaamde bureaukosten. U betaalt gastouderbureau Pierewiet pas vanaf het moment dat u een gastouder gevonden hebt en de opvang werkelijk van start gaat. Zowel het uurtarief van de gastouder als de bureaukosten komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Bureaukosten (per maand)
   
  Tarief 2020 Tarief 2020
  Dagopvang (0-4 jaar) BSO (4-13 jaar)
1 kind €45 €25
2 kinderen €80 €50
3 kinderen of meer €100 €75

 


Website door Forwart sitemap