Header

Neem gerust contact met ons op

Naschoolse opvang (4 - 13 jaar)

_MG_0611-2Wanneer je als ouder werkt of studeert is het prettig om er zeker van te zijn dat je kind na schooltijd goed wordt begeleid. De naschoolse opvang van Kinderopvang 't Nest biedt hier een prima uitkomst. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat jouw kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Zo kunnen kinderen in alle leeftijdscategorieën van 4 tot 13 jaar ontdekken wat ze leuk vinden om te doen in hun vrije tijd. Ze zullen zich zeker niet vervelen!

Openingstijden NSO

De openingstijden zijn per naschoolse opvang verschillend, maar ze sluiten altijd aan op de lestijden van de basisscholen waaraan deze gekoppeld is. Ook als er binnen de basisschool voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw verschillende schooltijden zijn, sluit de naschoolse opvang daar op aan.

Leeftijdsgroepen

DSC02731Bij de opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar richten wij ons vooral op spel en ontspanning. Bij de oudere kinderen van 6 tot 8 jaar gaan we kijken waar de interesses liggen. Wat vindt een kind leuk om te doen na schooltijd, waar is het goed in en wat vindt het interessant? Door allerlei verschillende activiteiten te doen, ontdekt een kind spelenderwijs hoe het met vrije tijd om kan gaan. Met de oudste kinderen, de 8-plus groep, gaan we deze ontdekkingstocht verder verbreden. Op verschillende uitdagende locaties, zoals clubhuizen, of scoutinggebouwen, wordt voor jouw kind een spetterende variatie aan activiteiten georganiseerd.

Vervoer

Uiteraard zorgt Kinderopvang 't Nest ervoor dat jouw kind veilig van school naar de naschoolse opvanglocatie wordt gebracht. Er rijden 't Nest-busjes en als de opvang niet te ver van de school is, halen onze pedagogisch medewerkers de kinderen ook lopend op. Als je kind oud genoeg is mag het, met jouw toestemming, ook zelfstandig naar de opvang toe komen.

Het vervoer van school naar de nso-locatie is gratis bij Kinderopvang 't Nest!

Meer informatie

Wil je meer weten over de naschoolse opvang locaties(s) in jouw buurt? Raadpleeg het overzicht van de locaties en laat je informeren over de mogelijkheden.

Hoeveel kost naschoolse opvang?

Met onze rekenhulp kun je eenvoudig de totale netto ouderbijdrage per maand en de gemiddelde netto uurprijs berekenen.

Rekenhulp naschoolse opvang


Website door Forwart sitemap