Header

Neem gerust contact met ons op

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

Voorschoolse opvang (4 - 13 jaar)

_MG_0437-2Gaat uw kind naar de basisschool, maar moet u al voor schooltijd op weg naar uw werk? U brengt uw kind gewoon naar de voorschoolse opvang op een van de vele locaties van Kinderopvang 't Nest.

Hier kan uw kind rustig verder wakker worden en zich voorbereiden op de schooldag.

Vanaf 7:30 uur staan onze pedagogisch medewerkers klaar om samen met uw kind even lekker te spelen of gewoon rustig af te wachten tot het schooltijd is. Het is maar net wat uw kind 's morgens nodig heeft.

Als het tijd is om naar school te gaan, worden de kinderen lopend naar hun scholen gebracht door onze pedagogisch medewerkers. Als de afstand tot de school te ver is om te wandelen, worden 't Nest - busjes ingezet. Wij zorgen ervoor dat uw kind netjes op tijd in de klas zit.

Het vervoer naar school is gratis bij Kinderopvang 't Nest!

Meer informatie

Meer weten over de voorschoolse opvang van Kinderopvang 't Nest. Raadpleeg het overzicht van de locaties en laat u informeren over de mogelijkheden.

Hoeveel kost voorschoolse opvang?

Met onze rekenhulp kunt u eenvoudig de totale netto ouderbijdrage per maand en de gemiddelde netto uurprijs berekenen.

Rekenhulp voorschoolse opvang

Naschoolse opvang (4 - 13 jaar)

_MG_0611-2Wanneer u als ouder werkt of studeert is het prettig om er zeker van te zijn dat uw kind na schooltijd goed wordt begeleid. De naschoolse opvang van Kinderopvang 't Nest biedt hier een prima uitkomst. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat uw kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Zo kunnen kinderen in alle leeftijdscategorieen van 4 tot 13 jaar ontdekken wat ze leuk vinden om te doen in hun vrije tijd. Ze zullen zich zeker niet vervelen!

Openingstijden NSO

De openingstijden zijn per naschoolse opvang verschillend, maar ze sluiten altijd aan op de lestijden van de basisscholen waaraan deze gekoppeld is. Ook als er binnen de basisschool voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw verschillende schooltijden zijn, sluit de naschoolse opvang daar op aan.

Leeftijdsgroepen

DSC02731Bij de opvang voor kinderen van 4 tot 6 jaar richten wij ons vooral op spel en ontspanning. Bij de oudere kinderen van 6 tot 8 jaar gaan we kijken waar de interesses liggen. Wat vindt uw kind leuk om te doen na schooltijd, waar is het goed in en wat vindt het interessant? Door allerlei verschillende activiteiten te doen, ontdekt uw kind spelenderwijs hoe het met vrije tijd om kan gaan. Met de oudste kinderen, de 8-plus groep, gaan we deze ontdekkingstocht verder verbreden. Op verschillende uitdagende locaties, zoals clubhuizen, of scoutinggebouwen, wordt voor uw kind een spetterrende variatie aan activiteiten georganiseerd.

Vervoer

Uiteraard zorgt Kinderopvang 't Nest ervoor dat uw kind veilig van school naar de naschoolse opvanglocatie wordt gebracht. Er rijden 't Nest-busjes en als de opvang niet te ver van de school is, halen onze pedagogisch medewerkers de kinderen ook wel lopend op. Als uw kind oud genoeg is mag het, met uw toestemming, ook zelfstandig naar de opvang toe komen.

Het vervoer van school naar de nso-locatie is gratis bij Kinderopvang 't Nest!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de naschoolse opvang locaties(s) in uw buurt? Raadpleeg het overzicht van de locaties en laat u informeren over de mogelijkheden.

Hoeveel kost naschoolse opvang?

Met onze rekenhulp kunt u eenvoudig de totale netto ouderbijdrage per maand en de gemiddelde netto uurprijs berekenen.

Rekenhulp naschoolse opvang

Vakantie opvang (4 - 13 jaar)

Thuiszitten tijdens de vakantie gaat ook maar vervelen, daarom organiseert Kinderopvang 't Nest in alle vakanties op alle dagen leuke activiteiten voor uw kind.

_MG_0677-2Uw kind zal de hele dag begeleid worden door onze pedagogisch medewerkers, die er voor zullen zorgen dat het een echt vakantiegevoel krijgt. Dit doen we door middel van gezellige uitstapjes en een uitgebreide variatie aan activiteiten. Afhankelijk van de leeftijd worden de activiteiten aangeboden, waarbij de oudere kinderen, vanaf ongeveer 8 jaar, zelf kunnen kiezen of ze aan een activiteit mee willen doen.

Uw kind hoeft zich dus geen enkele vakantiedag te vervelen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over vakantieopvang locaties(s) in uw buurt? Raadpleeg het overzicht van de locaties en laat u informeren over de mogelijkheden.

Hoeveel kost vakantie opvang?

Met onze rekenhulp kunt u eenvoudig de totale netto ouderbijdrage per maand en de gemiddelde netto uurprijs berekenen.

Rekenhulp vakantie opvang


Website door Forwart sitemap