header1

Neem gerust contact met ons op

Soorten kinderopvang

DSC02832

Kinderopvang 't Nest is een organisatie die kwaliteit en continuïteit biedt in de opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. Dit doen we in ongeveer 30 verschillende kindcentra in de Gemeente Horst aan de Maas en de Gemeente Venray. We streven daarbij naar een steeds grotere verbondenheid met de buurt waarmee de leefbaarheid in de kleine kernen voor gezinnen met jonge kinderen aantrekkelijk blijft.

Samen met ouders, scholen, lokale organisaties en ondernemers in de buurt creëren we voor kinderen een fijne plek om in op te groeien. In een samenleving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en individualisering steeds nadrukkelijker aanwezig is, wil Kinderopvang 't Nest er juist zijn voor kinderen.

Met goed geschoolde pedagogische medewerkers zorgen we voor professionele opvang, begeleiding en activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelingsfasen en interesses van jouw kind, in jouw buurt. Op die manier bieden wij ze de gelegenheid in een veilige en vertrouwde omgeving een sociaal netwerk op te bouwen, waarvan zij hun leven lang plezier hebben.

Met dit dienstenaanbod informeren wij je over de diensten, zoals kinderopvang ’t Nest deze op dit moment verzorgd. Mocht je nog vragen hebben over het dienstenaanbod, dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 077-3661955 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Klik in de linkerkolom op één van soorten kinderopvang voor meer informatie over ons aanbod.


Website door Forwart sitemap