Header

Neem gerust contact met ons op

Nieuws

KC De Schakel knutselt voor "Ut Glaze Hoes"

23 december 2014

Kinderopvang ’t Nest, locatie kindcentrum “de Schakel”  in Broekhuizenvorst heeft met alle kinderen ontzettend hard gewerkt voor "Ut Glaze Hoes" in Horst. De kinderen van “de musjes” en “de mereltjes” hebben van ijsstokjes hele leuke dennenboompjes, sterren en rendieren gemaakt. Dit is een heel mooi resultaat geworden.Ze hebben engeltjes, sterren en klokjes geknutseld, en heel veel tekeningen geverfd,gekleurd en geplakt.
De kinderen van “de wielewaal” hebben van de ijsstokjes boekenleggers gemaakt. Ze hebben kerstkaarten, en sterren van bamboe gemaakt.

De ouders, opa’s en oma’s konden deze werkjes kopen en in de “ glazen pot “ doen. Donderdag 18 december zijn we met de kinderen van “de wielewaal” door Broekhuizenvorst getrokken en zijn we bij de mensen aan de deur geweest om nog meer knutselwerkjes te verkopen.

De mensen waren super enthousiast en vonden het een super goed plan. Ook de kinderen vonden het ontzettend fijn om hun eigen werkjes te verkopen. Ze genoten van de reacties die ze van de mensen kregen en wat hun werkjes wel niet opbracht.

Uiteindelijk hadden we een flink bedrag en dit allemaal voor “ut Glaze Hoes”.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en voor 2015 een heel gelukkig jaar!!

1 2 3 4 5

Terug naar het nieuwsoverzicht


Website door Forwart sitemap