Header

Neem gerust contact met ons op

Nieuws

Flesseninzamelactie door BSO Doolgaard voor "Ut Glaze Hoes"

23 december 2014

Bij Kinderopvang ‘t Nest, locatie kindcentrum “de Doolgaard”, zijn we met de kinderen van de BSO bezig geweest met een flesseninzamelactie. Dit alles voor ‘Ut Glaze Hoes’ in Horst.
Het ‘Ut Glaze Hoes’ zet zich dit jaar in voor Vrienden van het Hospice Horst. Hier wilden wij ook ons steentje aan bijdragen.

We hebben een flesseninzamelactie opgezet. Alle kinderen hebben een briefje mee naar huis gekregen met de vraag of zij lege flessen wilden inzamelen, die wij vervolgens op maandag 22 december in konden gaan leveren bij de supermarkten in Horst. Hier werd massaal gehoor aangegeven. Wat we helemaal top vinden!

Ook zijn we met de kinderen zelf actie gaan ondernemen. Tijdens de BSO momenten op maandag 15, dinsdag 16 en donderdag 18 december zijn we met de kinderen eropuit getrokken om flessen in te zamelen. De omliggende woonwijk hebben we aangedaan en de mensen reageerden super enthousiast op onze komst. We zijn dan ook elke keer met heel wat tassen vol met lege flessen terug kunnen komen bij de BSO. Bij ieder huis dat de kinderen aandeden en waarbij ze flessen kregen werden ze steeds fanatieker.

Super dat iedereen er zo goed aan mee heeft willen werken, zodat wij een leuk bedrag op hebben kunnen halen voor ‘Ut Glaze Hoes’.

Groetjes alle kinderen en medewerkers van de BSO de Doolgaard

4 3 2 1

Terug naar het nieuwsoverzicht


Website door Forwart sitemap