Header

Neem gerust contact met ons op

Nieuws

Directiewissel Kinderopvang 't Nest

18 januari 2016

Kinderopvang ’t Nest beheert binnen de gemeente Horst aan de Maas een twintigtal locaties voor kinderopvang, peuterprogramma en buitenschoolse opvang.

Na het aangekondigde vertrek van haar huidige directeur, Ghislaine Fonteijn, is ’t Nest op zoek gegaan naar een nieuwe directeur. Deze heeft zij gevonden in de persoon van Gerryan Huijs.
 
Gerryan Huijs was al enige jaren betrokken bij het ’t Nest als bestuurslid en dus goed bekend met de organisatie. Daarnaast heeft hij bij zorgorganisatie Dichterbij onder andere gewerkt als manager en beleidsadviseur. Het laatste jaar was hij werkzaam voor zijn eigen project-innovatiebureau.
 
’t Nest heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Van ongeveer 40 medewerkers in 2010 naar ruim 100 medewerkers op dit moment. In een situatie waarbij het aantal kinderen in de regio zichtbaar afneemt is het van belang dat kwaliteit van dienstverlening en samenwerking met andere organisaties, waaronder zeker het onderwijs, voorop staat. Tegelijkertijd vraagt dit om continue aandacht voor de interne bedrijfsprocessen.
 
Voor Gerryan Huijs zullen dit de speerpunten voor de nabije toekomst zijn.
Ghislaine Fonteijn zal tot 1 februari 2016 samen met Gerryan Huijs de directiefunctie invullen. Daarna zal zij vertrekken naar MIK Kinderopvang in Maastricht e.o. en wordt het stokje definitief overgedragen.

Klik hier voor het Reindonk interview met Ghislaine Fonteijn en Gerryan Huijs

Terug naar het nieuwsoverzicht


Website door Forwart sitemap