Header

Neem gerust contact met ons op

Kinderopvang Venray

KC Veltum - Coninxhof

Peuterprogramma (2 - 4 jaar)
 • 40 weken peuterprogramma
   
 • Tijdsblokken
  ma/di/wo/do/vr: 08:30 - 12:30 uur
   
 • Minimaal 2 dagdelen per week
   
 • KC Veltum (Coninxhof) is een VVE locatie
   
 • Informatie voor een 3e en 4e dagdeel? Klik hier


 

 

Direct inschrijven

Wijziging / afmelding doorgeven

 


Contact

Locatie: KC Veltum (Coninxhof)
Adres: Goudsmitstraat 9
Postcode: 5801 RE
Telefoon: 06 - 11 44 20 89
E-mail: kcconinxhof@kinderopvanghetnest.nl
   
Contactpersoon: Leonie Delsing
Telefoon: 06 - 51 18 24 53
E-mail: leonie.delsing@kinderopvanghetnest.nl
   
LRK - nummer KDV/PSZ: 575197110

 


Locatie

Documentatie

GGD-Inspectierapport

De GGD inspecteert en houdt toezicht op onze locaties. Het toezicht richt zich op de veiligheid, de gezondheid, de dagelijkse praktijk en de pedagogische kwaliteit. Klik onderstaand op het LRK-nummer van de locatie waarvan u het GGD-inspectierapport wilt inzien. De GGD inspectierapporten liggen ook ter inzage op de locaties.

Registratie LRK

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) worden alle kinderopvangvoorzieningen (kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders) geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze eisen staan in de Wet Kinderopvang. Alle kinderopvangvoorzieningen van Kinderopvang 't Nest staan geregistreerd in het LRK.

Het LRK heeft een speciale website (www.landelijkregisterkinderopvang.nl). Op deze website vindt u de gegevens van alle geregistreerde kinderopvangvoorzieningen in Nederland. Deze voorzieningen worden pas in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de kwaliteit van de geregistreerde kinderopvangvoorzieningen. Het toezicht is toegewezen aan de GGD als gemeentelijke gezondheidsdienst.

Iedere kinderopvangvoorziening in het LKR heeft een uniek registratienummer. Dit nummer moet door ouders aan de Belastingdienst worden doorgegeven bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen alleen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van een kinderopvangvoorziening die in het Landelijk Register Kinderopvang staat.

LRK - nummer KDV/PSZ: 575197110

Tarieven

Peuterprogramma Tijden Uurtarief
Peuterprogramma Diverse tijden per locatie € 8,17
Peuterprogramma Gemeente Venray * Diverse tijden per locatie Inkomensafhankelijk, volgens VNG adviestabel

*Alleen van toepassing indien u geen gebruik kunt maken van de Wet Kinderopvang. In de gemeente Venray zijn het 3e en 4e dagdeel gratis.

Voor ouders die geen gebruik kunnen maken van de Wet Kinderopvang geldt een inkomensafhankelijk uurtarief, conform landelijke VNG-tabel

Terug naar de kaart Bekijk andere opvangmogelijkheden in Venray


Website door Forwart sitemap