Header

Neem gerust contact met ons op

Gegevensaanlevering Belastingdienst

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Bij controle van onze administratie is gebleken dat wij van u en/of uw kind(eren) nog geen “burgerservicenummer” (BSN) in ons administratief systeem hebben staan. U heeft hierover een e-mail van ons ontvangen. Wij verzoeken u om deze ontbrekende gegevens zo spoedig als mogelijk aan ons door te geven. U kunt dit doen door onderstaand webformulier in te vullen en te verzenden.

Toelichting

We geven u graag enige toelichting op dit verzoek tot aanlevering van het burgerservicenummer (BSN).

Om te bepalen of de door u ontvangen kinderopvangtoeslag op een juist bedrag is vastgesteld, vraagt de
Belastingdienst jaarlijks aan ons, als kinderopvangorganisatie, de gegevens op van alle ouders die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. De Belastingdienst doet dit op basis van artikel 38 van de Algemene Wet Inkomensafhankelijke Regelingen (AWIR) en artikel 1a van het uitvoeringsbesluit Algemene Wet Inkomensafhankelijke Regelingen. In artikel 1b van het uitvoeringsbesluit is ook opgenomen dat het burgerservicenummer (BSN) toegevoegd moet worden aan de gegevensaanlevering. Wij zijn dus verplicht om deze gegevens bij u op te vragen.

Indien u bezwaar heeft tegen het aanleveren van deze gegevens dan kan dit gevolgen hebben voor de toekenning van de kinderopvangtoeslag. In het uiterste geval loopt u het risico dat het berekende, en uitgekeerde voorschot, kinderopvangtoeslag terugbetaald moet worden aan de belastingdienst.

Wilt u graag nog meer informatie over dit onderwerp dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers op ons servicebureau, telefoon: 077 - 366 1955/e- mail:  info@kinderopvanghetnest.nl

met vriendelijke groet,
namens Kinderopvang 't Nest

Ron van den Beuken
Manager Servicebureau


Website door Forwart sitemap