Jibbie
Jibbie

Jibbie

Op verschillende locaties bieden we een vernieuwend naschools aanbod aan, waarbij kinderen 's middags structureel meer bewegen. Wij willen graag de kinderen de mogelijkheid geven om zichzelf tijdens de naschoolse opvang verder te ontwikkelen. Daarom breiden wij ons activiteitenaanbod uit door samen te werken met plaatselijke verenigingen en aanbieders. Kinderen kunnen dan zelf ontdekken welke sport of culturele activiteit bij hen past. Dit is een aanvulling op ons activiteitenprogramma Doenkids, een programma dat inspeelt op verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals muziek, natuur en knutselen. 

Een gezonde levensstijl vinden wij voor kinderen erg belangrijk. Ons voedingsbeleid en dagprogramma zijn daar al op aangepast. Door kinderen meer ruimte te geven om te bewegen, creatief bezig te zijn of zich cultureel te ontplooien willen we die levensstijl nog verder stimuleren.

Bekijk hieronder ons filmpje om te ervaren welke sporten kinderen tijdens het naschoolse aanbod onder andere kunnen ontdekken. Wil je jullie kind aanmelden? Klik dan op onderstaande button.

Direct aanmelden

DSC_0039.JPG